Arbëri

Nga e hëna mësimi parauniversitar vazhdon në shkolla

 

Të gjitha nivelet e arsimit parauniversitar nga e hëna do ta vazhdojnë procesin mësimor në shkolla, për pjesëmarrje fizike të nxënësve. Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka deklaruar se ky vendim është bërë në bashkëpunim me Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik dhe Ministrinë e Shëndetësisë.

Gjatë vikendit klasat pritet të dezinfektohen ndërsa komunat i kanë thënë ministres së janë të gatshme të vazhdojnë procesin mësimor në shkolla.