Arbëri

Sogojeva: Vitia na ka premtuar se kërkesat tona do të realizohen

Sogojeva: Vitia na ka premtuar se kërkesat tona do të realizohen
FOTO: EO
 

Ekonomia Online - Kryetari i Odës së Hotelerisë dhe Turizmit, Hysen Sogojeva, ka thënë se ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, i ka premtuar se kërkesat e tyre do të përpiqet t’i realizojë.

Ndonëse nuk ka dhënë ndonjë afat për hapjen e sallave të dasmave, Sogojeva shton se pas takimit gjashtë orësh që kanë pasur me ministrin kanë rënë dakord që nga e hëna të rifillojnë punën sektori i gastronomisë dhe ai i hotelerisë, por me kufizime.