Arbëri

Gjashtë të vdekur dhe 148 raste me COVID-19 në Shqipëri

Gjashtë të vdekur dhe 148 raste me COVID-19 në Shqipëri
 

Gjashtë persona kanë vdekur si pasojë e COVID-19, ndërsa 148 raste pozitive janë regjistruar në Shqipëri në 24 orët e fundit.

Gjatë këtyre orëve janë shëruar edhe 430 persona, njoftoi Ministria e Shëndetësisë.