Arbëri

36 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

36 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë
 

Në Qendrën Klinika Universitare të Kosovës dhe spitalet e përgjithshme rajonale janë duke u trajtuar 734 pacientë, prej të cilëve 611 janë të konfirmuar pozitivë me COVID-19, sipas raportit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës.

Në këtë raport theksohet se 36 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore, ndërsa 590 janë nën asistim të oksigjenoterapisë.