Arbëri

Afro 21 mijë qytetarë në Kosovë kanë marrë vaksinën kundër COVID-19

Afro 21 mijë qytetarë në Kosovë kanë marrë vaksinën kundër COVID-19
Foto: KSP
 

Afro 21 mijë qytetarë në Kosovë kanë marrë dozën e parë të vaksinës antiCOVID të AstraZenecas.

Koordinatori i qendrës së vaksinimit në sallën “1 Tetori” në Prishtinë, ka treguar se janë vaksinuar 3072 të moshuar deri më sot. Ai ka thënë se në këtë qendër në Prishtinë janë vaksinuar 65 persona sot, prej tyre 47 të moshës mbi 75-vjeçare me sëmundje kronike, 12 të moshës mbi 80-vjeçare dhe gjashtë profesionistë shëndetësorë.