Arbëri

COVID-19 në Shqipëri: 6 të vdekur e 134 raste të reja

COVID-19 në Shqipëri: 6 të vdekur e 134 raste të reja
Foto: DW
 

Gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri kanë vdekur 6 persona ndërkaq janë shënuar 134 raste të reja me COVID-19.

Sipas Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2517 testime ndërkohë që 465 janë të shëruar.