Arbëri

Qeveria Kurti deri tash ka kundërshtuar rentën minerare “vetëm me fjalë”

Nga Komisioni për Miniera dhe Minerale thonë se kompanitë që operojnë në këtë sektor nuk kanë pasur humbje nga pandemia, por në të njëjtën kohë kanë përfituar nga lirimi prej rentës minerare

Lëvizja Vetëvendosje ngul këmbë se nuk ka ndryshuar qëndrimin sa i përket kundërshtimit të lirimit nga pagesa të rentës minerare.

 

Lëvizja Vetëvendosje ngul këmbë se nuk ka ndryshuar qëndrimin sa i përket kundërshtimit të lirimit nga pagesa të rentës minerare.

Të njëjtin qëndrim thotë se e mban edhe si Qeveri. Por, një muaj pas ardhjes në pushtet, nuk ka ndërmarrë asnjë hap në këtë drejtim.