Arbëri

Dy kadetë nga Kosova përzgjidhen për të studiuar në Akademinë Ushtarake në SHBA

 

Enderon Vuthaj dhe Arlind Shefiku janë dy studentë-kadetë të radhës të përzgjedhur nga FSK-ja për të studiuar në Akademinë e Forcave Ajrore dhe Akademinë Ushtarake të SHBA-së në West Point.

Lajmi është bërë i ditur nga Ministria e Mbrojtjes së Kosovës.