Arbëri

Supremja prish dënimin e Adem Grabovcit dhe 2 të tjerëve, rasti “Pronto” kthehet në rigjykim

 

Gjykata Supreme e Kosovës ka prishur vendimin e Gjykatës së Apelit për aferën e njohur si “Pronto”.

Gjykata e Apelit më 30 qershor 2020 pati ndryshuar pjesërisht aktgjykimin e shkallës së parë për rastin “Pronto” dhe i kishte shpallur fajtorë Adem Grabovcin, Ilhami Gashin dhe Sedat Gashin, për veprën penale “Shkelja e statusit të barabartë të shtetasve dhe banorëve të Republikës së Kosovës”.