Arbëri

PS-ja synon shkarkimin e Metës, nis mbledhjen e nënshkrimeve të deputetëve

 

Grupi Parlamentar i Partisë Socialiste të Shqipërisë ka nisur mbledhjen e nënshkrimeve për të propozuar shkarkimin e presidentit të vendit, Ilir Meta.

Siç shkruan “Top-Channel”, kjo parti ka vendosur të iniciojë shkarkimin e Metës “bazuar në disa shkelje të rënda te Kushtetutës sipas parashikimeve të nenit 90, nga ana e Presidentit Ilir Meta përpara dhe gjatë fushatës zgjedhore”