Arbëri

PSD-ja në qershor vendos për pjesëmarrje në zgjedhjet lokale

Foto: EO
 

(Ekonomia Online) - Partia Socialdemokrate ende nuk e ka të qartë se a do të marr pjesë në zgjedhjet lokale që do të mbahen në vjeshtë të këtij viti.

Nga kjo parti thonë se janë në bisedime, dhe do të dalim me një qëndrim në qershor.