Arbëri

Kreu i Kishës Serbe beson në bashkëjetesën e shqiptarëve dhe serbëve në Kosovë

 

Kreu i Kishës Ortodokse Serbe, Patriarku Porfirie, beson se herët a vonnë shqiptarët dhe serbët do të mund të bashkëjetojnë në Kosovë.

Ai në një intervistë për programin e dytë të Radio Beogradit, përcjell Kossev të hënën, tha se aktualisht “janë ndërthurur interesa të ndryshme rreth Kosovës dhe se njerëzit i shohin si objekte”.