Arbëri

Në Durrës nis stërvitja e madhe ushtarake e NATO-s

Në Durrës nis stërvitja e madhe ushtarake e NATO-s
 

Në Portin e Durrësit të martën ka nisur stërvitja e madhe ushtarake ndërkombëtare, “Defender Europe 2021”.

Përmes një postimi në Facebook, kryeministri Edi Rama ka thënë se në këtë stërvitje, që do të ketë mbi 28 mijë trupa ushtarake, do të demonstrohen aftësitë ndërvepruese të Shteteve të Bashkuara të Amerikës me ushtritë partnere të NATO-s, për sigurinë në Ballkanin Perëndimor dhe rajonet e Detit të Zi.