Arbëri

Murati pas lansimit të platformës EDI të ATK-së: Kjo rrit transparencën për gjendjen e bizneseve

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

(Ekonomia Online) - Është lansuar përditësimi i platformës “EDI” të Administratës Tatimore të Kosovës(ATK) për deklarimin dhe pranimin elektronik të pasqyrave financiare nga ana e bizneseve.

Në lansimin e përditësimit të platformës EDI të Administratës Tatimore të Kosovës, u tha se kjo platformë do të shpejtojë dhe lehtësojë kryerjen e shërbimeve, raporton Ekonomia Online.