Arbëri

Krasniqi e quan Gërvallën “analfabete funksionale të diplomacisë”

 

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, e ka quajtur analfabete funksionale të diplomacisë, ministren e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla.

Ai ka thënë se një gjë të tillë po e shpërfaqë çdo ditë sikur të ishte ministre e Serbisë dhe jo e Kosovës.