Arbëri

5 të vdekur e 97 raste pozitive me COVID-19 në Kosovë

FOTO: KOHA
 

Në 24 orët e fundit në Kosovë pesë persona kanë vdekur si pasojë e COVID-19, ndërsa janë regjistruar edhe 97 raste të reja pozitive me koronavirus.

Nga një rast i vdekjes janë shënuar në Klinë (52 vjeç), Prishtinë (65 vjeç), Prizren (76 vjeç), Skenderaj (75 vjeç) dhe Vushtrri (51 vjeç).