Arbëri

E diela, “pushim” edhe në procesin e vaksinimit

 

Në orët e paradites të së dielës janë vaksinuar 160 persona, e kjo është vlerësuar pak, krahasuar me planet e hartuara për imunizim dhe me ritmet e ditëve të kaluara.

Imunizimi me vaksinat “Pfizer”, donacion nga Bashkimi Evropian, ka vazhduar edhe të dielën, ndërkohë që kanë mbetur edhe rreth 1.300 doza në dispozicion nga 4.860 sosh të dhuruara së fundi. Gjithsej nga BE-ja, Kosova do të përfitojë 95.000 doza të “Pfizerit”.