Arbëri

Gastronomët të pakënaqur me masat qeveritare antiCOVID-19

 

Kreu i Shoqatës së Gastronomeve, Petrit Kllokoqi është shprehur i pakënaqur me Qeverinë e Kosovës në raport me lehtësimin e masave antiCOVID-19 dhe siç thotë ai, mosmbajtjen e premtimeve për sektorin e gastronomisë.

Ai në një postim në Facebook ka shkruar se të gjitha vendet e rajonit janë duke u hapur, me përjashtim të Kosovës.