Arbëri

Sindikatat e Arsimit të shteteve të Ballkanit alarmojnë për vështirësitë e shumta

 

Presidenti i Komitetit të Sindikatave të Arsimit të Evropës Larry Flanagan bashkë me drejtoreshën e përgjithshme Suzan Flocken kanë organizuar takim me udhëheqësit e sindikatave të arsimit nga disa vende të Ballkanit.

Sipas komunikatës së lëshuar nga SBASHK-u, qëllimi i këtij takimi ishte të analizohet gjendja aktuale në sistemin arsimor të këtyre shteteve në kohë pandemie dhe të përcillen shqetësimet e vërejtjet në të gjitha adresat e mundshme të institucioneve gjegjëse.