Arbëri

Shqipëri: 4 të vdekur dhe 50 raste me COVID-19 n ë 24 or ë

 

Katër persona kanë vdekur si pasojë e COVID-19 në Shqipëri n ë 24 orët e fundit.

Ministria e Shëndetësisë njoftoi se janë regjistruar 50 raste të reja.