Arbëri

Ekzekutohet pagesa për grupin e parë të punëtorëve që përfitojnë nga subvencionimi i pagave

Foto: Alban Bujari/KOHA
 

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka bërë të ditur se sot është ekzekutuar pagesa për grupin e parë të punëtorëve që përfitojnë nga subvencionimi i pagave.

Murati ka thënë se të premten që vjen, pritet të bëhet ekzekutimi i pagesave edhe për grupin tjetër.