Arbëri

Orlando: Shpresojmë që fryma e Ramazanit të mbizotërojë në Kosovë dhe botë

 

Ambasadori italian në Kosovë, Nicola Orlando, ka uruar besimtarët myslimanë në Kosovë dhe në botë me rastin e festës së Fitër Bajramit.

“I urojmë Fitër Bajramin gjithë atyre që e festojnë në Kosovë, Itali dhe përtejmë. Shpresojmë që fryma e Ramazanit të mbizotërojë në Kosovë dhe botë, duke sjellë harmoninë aq të nevojshme dhe paqen mes kulturave e komuniteteve”, ka shkruar Orlando në T]itter.