Arbëri

Norvegjia ia dhuron 100 respiratorë Qendrës Mjekësore të FSK-së

Foto: Ministria e Mbrojtjes
 

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj dhe ambasadori i Mbretërisë së Norvegjisë, Jens Erik Grongahl, kanë nënshkruar sot marrëveshjen e arritur për dhurimin e pajisjeve mjekësore, respektivisht 100 respiratorëve nga Mbretëria.

Pas aktit të nënshkrimit, ministri Mehaj dhe ambasadori Grongahl, vizituan Qendrën Mjekësore të FSK-së, ku nga drejtori i Qendrës Mjekësore, Dr. Shkëlzen Syla u njoftuan me pajisjet e dhuruara si dhe me aftësitë dhe kapacitetet aktuale profesionale, teknike dhe funksionale të Qendrës.