Arbëri

Petrushiq dhe Petroviq lirohen nga akuzat për vrasjen e dy shqiptarëve më 1999

 

Gjykata e Lartë në Beograd liroi Jugosllav Petrushiqin dhe Radeta Petroviqin nga akuzat për vrasjen e dy shqiptarëve, Hamdi Neziri dhe Rrahman Idrizi, gjatë luftës në Kosovë, më 1999.

Lajmi u konfirmua për Shërbimin e Ballkanit të Radios Evropa e Lirë nga zëdhënësja e gjykatës, Tatjana Teshiq.