Arbëri

Vetëm 291 pacientë në trajtim nga COVID-19 në tërë Kosovën

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Ka shënuar ulje të madhe numri i pacientëve që po trajtohen nga Covid-19, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës.

Sipas raporteve nga klinikat COVID dhe 7 spitalet e përgjithshme, në trajtim janë vetëm 291 pacientë.