Arbëri

Meta: Takimi i udhëheqësve të Ballkanit Perëndimor dëshmon se i japim mbështetje bashkëpunimit rajonal

 

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ka marrë pjesë sot në takimin e 10-të të procesit Brdo-Brijuni me pjesëmarrjen e presidentëve të shteteve të rajonit duke përfshirë presidentët e Sllovenisë dhe Kroacisë, të cilët janë nikoqirë të takimit.

Meta përmes Facebookut ka thënë se ky takim dëshmon se i japim një mbështetje më të fortë dhe më shumë solidaritet bashkëpunimit rajonal për çështjet që i presin.