Arbëri

Fasadat e gjashtë shkollave në Ballkanin Perëndimor ndriçohen me të kaltër në ditën e Bashkëjetesës në Paqe

 

Fasadat e gjashtë shkollave në Ballkanin Perëndimor janë ndriçuar me të katërt për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Jetës së Bashku në Paqe.

Ndriçimi është pjesë e fushatës "Të rinjtë frymëzohen nga paqja", me të cilën po kremtohen sukseset e projektit të UN-RYCO për bashkëpunimin e të rinjve në Ballkanin Perëndimor - "Mbështetja për lidershipin kolektiv të Ballkanit Perëndimor për pajtim: Ndërtimi i kapacitetit dhe tempit për RYCO-në".