Arbëri

Nehat Thaçi pezullohet nga detyra

 

Nehat Thaçi është pezulluar nga detyra drejtorit të përgjithshëm të Shërbimit Korrektues të Kosovës.

Zëvendësministri i Drejtësisë, Blerim Sallahu ka thënë se sot kanë pranuar vendimin për pezullimin e tij nga Këshilli Shtetëror për Vlerësim dhe Disiplinë.