Arbëri

Mblidhen rreth 2 mijë nënshkrime për faljen e gjobave të qytetarëve gjatë pandemisë

 

(KosovaPress) - Partia Socialdemokrate (PSD) organizoi një peticion për qytetarë me moton “Të Falen Gjobat e Pandemisë”.

Për dy ditë PSD ka mbledhur rreth 2 mijë nënshkrime. Ndërsa kjo parti pas mbledhjes së 10 mijë nënshkrimeve të qytetarëve do ta dorëzojë në Kuvend një projektligj për faljen e 200 mijë gjobave të qytetarëve dhe ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme.