Arbëri

Në Pejë protestohet kundër dhunës ndaj grave

 

Në Pejë sot do të protestohet kundër dhunës seksuale ndaj vajzave dhe grave. Protesta do të fillojë nga ora 12:00 në korzonë e qytetit të Pejës.

Organizatorët e protestës “Aktivistët e Pejës” në Facebook kanë bërë të ditur se vetëm gjatë javës së kaluar 18 vajza e gra raportuan se kanë përjetuar ndonjë formë të dhunës seksuale e ngacmimeve në Kosovë.