Arbëri

Dy versione të Policisë për vdekjen e pacientit në autoambulancën e aksidentuar

Foto: Ilustrim
 

Të mërkurën, një autoambulancë me pacient në të, është përfshirë në aksident në hyje të Gjilanit. Ajo çfarë dihet deri më tash sigurt është se pacienti ka vdekur po dje. E për shkaqet e vdekjes së pacientit, Policia ka dhënë pak informata dhe jo krejt të konfirmuara.

Në raportin 24 orësh të Policisë, thuhet se në rrugën “Avdullah Tahiri” në Gjilan, ka vdekur një person në aksident. Nuk jepen më shumë detaje.