Arbëri

Qeveria pritet sot të marrë vendim për lehtësimin e masave

Foto lustrim
 

Qeveria e Kosovës sot në orën 18 pritet të mbajë mbledhjen për shqyrtimin dhe lehtësimin e masave.

Shqyrtimi i këtyre masave vjen dy ditë pasi ministri i Shëndetësisë Arben Vitia u takua me kryetarët e komunave të Kosovës, ku sipas tyre ministri mori parasysh kërkesat e tyre për lehtësimin e masave anti Covid 19.