Arbëri

Kryesia e Kuvendit mblidhet nesër

 

Anëtarët e Kuvendit të Kosovës do të mblidhen nesër në orën 12:00 për të diskutuar pikat e rendit të ditës dhe përgatitjet për seancën e re plenare.

Ky është rendi i ditës: