Arbëri

KDI kërkon nga Kuvendi të përfshihet në mënyrë më dinamike në dialogun Kosovë - Serbi

 

Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) ka bërë thirrje që Kuvendi të përfshihet në mënyrë sa më dinamike në dialogun Kosovë – Serbi.

KDI-ja thotë se grupet parlamentaret dhe deputetët duhet të marrin përgjegjësinë kryesore për diskutimet që ndërlidhen me përgatitjet, por edhe të ardhmen e procesit të dialogut.