Arbëri

Ish-pushtetarët në Bordin e Fondacionit multimilionësh

Korporata Sfidat e Mijëvjeçarit është një agjenci e Shteteve të Bashkuara, e cila kumtoi planin e presidentit amerikan, Joe Biden, për t’i ndarë 200 milionë dollarë për Kosovën.

 

Presidenti amerikan, Joe Biden, ka planifikuar t’i ndajë 200 milionë dollarë për Kosovën. Programet e këtilla, nga të cilat përfiton Kosova, zbatohen në Prishtinë nga Fondacioni i Mijëvjeçarit të Kosovës, në Bordin e të cilit deri të hënën paradite figuronin njerëz të ish-pushtetit. Mbështetur në një auditim të bërë, në paga dhe shpenzime të tjera që lidhen me zyrën, Fondacioni ka harxhuar më shumë se 1.5 milionë euro

Korporata Sfidat e Mijëvjeçarit është një agjenci e Shteteve të Bashkuara, e cila kumtoi planin e presidentit amerikan, Joe Biden, për t’i ndarë 200 milionë dollarë për Kosovën.

Programet e këtilla, nga të cilat përfiton Kosova, zbatohen në Prishtinë nga Fondacioni i Mijëvjeçarit të Kosovës, në Bordin e të cilit deri të hënën paradite figuronin njerëz të ish-pushtetit.