Arbëri

Ngrihet aktakuzë ndaj tre personave për dallavere në tender

 

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj tre personave nën dyshimet për shkelje në një tender.

Aktakuza është ngritur për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar ndaj B.T. dhe G.O.