Arbëri

Premtohet bashkëpunim mes prokurorive të Kosovës e Shqipërisë

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Prokuroria e Shtetit të Kosovës dhe Prokuroria e Posaçme e Shqipërisë kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi.

Kryeprokurori i shtetit, Aleksandër Lumezi, tha se kjo ngjarje shënon rritjen e bashkëpunimit me Shqipërinë për ta luftuar korrupsionin, krimin e organizuar dhe terrorizmin.