Arbëri

Deliu-Kodra: Qeveria po rrezikon dështimin e vitit të ri mësimor

 

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Blerta Deliu-Kodra, ka thënë se është për keqardhje që partia në pushtet nuk mbështeti rezolutën e PDK-së lidhur me arsimin, me të cilën kërkuan mbështetjen e mësimdhënësve dhe nxënësve.

Ajo ka thënë se sistemi arsimor nuk u mbështet nga Qeveria Kurti gjatë pandemisë.