Arbëri

Maturantёt kёrkojnë mbajtjen e mbrëmjes së maturës dhe ekskursioneve

Foto: Driton Paçarada / KD / ilustrim
Foto: Driton Paqarada/KOHA/Ilustrim
 

Kёrkesa zyrtare pёr mbajtjen e ceremonisё diplomuese tё maturantёve i ёshtё dёrguar Komunës së Prishtinёs nga kryetarёt e Rinisё Shkollore tё gjimnazeve nё Prishtinё.

Ata ende nuk kanë marrë përgjigje dhe po presin që ajo t’u lejohet.