Arbëri

Brenda 10 vjetësh planifikohen të mbillen afër 2 milionë drunj në Kosovë

 

Brenda 10 vjetësh të ardhshme do të mbillen 1.8 milionë drunj në Kosovë.

Ky qëllim do të realizohet me bashkëpunimin e Komitetit Olimpik të Kosovës dhe organizatës joqeveritare për mirëmbajtjen e ambientit, “Ta pastrojmë Kosovën”.