Arbëri

Qeveria kritikohet për bunkerizim, në prag të takimit Kurti-Vuçiq

Takimi Kurti-Vuçiq është paralajmëruar të mbahet për në gjysmën e qershorit, por data e saktë akoma nuk është konfirmuar. Opozita dhe shoqëria civile e kanë kritikuar Qeverinë për mostransparencë dhe mungesë përgatitjeje për këtë takim

 

Takimi Kurti-Vuçiq është paralajmëruar të mbahet për në gjysmën e qershorit, por data e saktë akoma nuk është konfirmuar. Opozita dhe shoqëria civile e kanë kritikuar Qeverinë për mostransparencë dhe mungesë përgatitjeje për këtë takim

Për në gjysmën e qershorit është paralajmëruar takimi i parë ndërmjet kryeministrit Albin Kurti dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, me të cilin merr start faza e re e dialogut me Serbinë. Por, në Kosovë, ende nuk është prezantuar data e takimit dhe qeveria e re nuk ka publikuar një platformë mbi dialogun.

Në opozitë thonë të jetë shqetësuese kjo.