Arbëri

Ideja për bashkim kombëtar u harrua nga Qeveria, thonë nga PDK-ja dhe AAK-ja

 

Bashkimi kombëtar ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë mund të realizohet vetëm nëse ka vullnet nga të dyja shtetet, thonë nga Lëvizja Vetëvendosje.

Por nga partitë në opozitë, PDK dhe AAK, thonë se kjo çështje është harruar nga vetë Qeveria.