Arbëri

RRGK-ja kërkon përfaqësim të grave në dialogun me Serbinë

 

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka pritur sot në takim një delegacion të Rrjetit të Grave të Kosovës të cilat kanë shtruar nevojën e përfaqësimit të grave në procesin e dialogut me Serbinë.

Siç njoftohet nga Presidenca, përfaqësueset e këtij Rrjeti i kanë dhënë mbështetje punës së deritashme të Osmanit, duke e vlerësuar angazhimin e saj për fuqizimin e pozitës së grave dhe duke e konsideruar rolin e saj të domosdoshëm në përpjekjet për gjithpërfshirjen e grave në të gjitha proceset.