Arbëri

Urdhri i ri i Bidenit shënjestron personat që destabilizojnë Ballkanin Perëndimor

 

Presidenti Joe Biden ka zgjeruar fushëveprimin e aktit "Bllokimi i Pronës së Personave që Kërcënojnë Përpjekjet Stabilizuese në Ballkanin Perëndimor", për të përfshirë edhe Shqipërinë.

Urdhri, i publikuar sot në 8 qershor nga Shtëpia e Bardhë përmend ish-Republikat Jugosllave dhe Shqipërinë.