Arbëri

Opozita dyshon në planin e MSH-së për vaksinimin e 500 mijë personave në muaj

 

Vaksinimin e 500 mijë personave në muaj kundër COVID-19, synon ta arrijë Ministria e Shëndetësisë, sipas planit të veprimit për vaksinim masiv të qytetarëve kundër COVID-19.

Sipas këtij plani të publikuar në faqen e MSH-së, është treguar se planifikohet angazhimi i 190 specializantëve për këtë proces, dhe do të jenë më shumë se 200 ekipe të aktivizuara.