Arbëri

Nagavci: Duhet punë për arritjen e standardeve ndërkombëtare

 

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, deklaroi sot se pandemia nxori në pah mundësitë e shumta të mësimit në distancë, ndërsa hulumtimet duhet të tregojnë se si mund të shfrytëzohen në mënyrë sa më optimale kapacitetet e teknologjisë në të ardhmen.

Ajo këto komente i bëri në konferencën dyditore ndërkombëtare të Kosovës për hulumtim arsimor-KICER, ku po marrin pjesë hulumtues nga vende të ndryshme të botës, raporton KP.