Arbëri

Nagavci: Demonstratat e vitit 1981 ishin kthesa më e rëndësishme e historisë

 

(KosovaPress) - Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci deklaroi sot se demonstratat e vitit 1981 në Kosovë përkujton një kthesë të rëndësishme dhe të shumanshme në historinë e re të vendit dhe gjithë kombit shqiptar.

Ajo këto komente i bëri sot në konferencën shkencore “Demonstratat e vitit 1981 në Kosovë”, organizuar në shenjë të shënimit të 40-vjetorit të kësaj lëvizjeje.