Arbëri

Nagavci thotë se mësimi plotësues duhet të vazhdojë

Foto: KOHA
 

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka mbajtur konferencë për media ku ka folur për punën që nga koha kur e ka marrë detyrën në mars.

Ajo ka njoftuar se ndër vendimet e para në këtë post është mësimi plotësues.