Arbëri

KRU “Prishtina” nis inspektimet për keqpërdoruesit e rrjetit të ujësjellësit

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit (KRU) “​Prishtina", ka njoftuar se ka nisur inspektimi i terrenit për kyçjet ilegale, manipulimet me valvola dhe ndërhyrjet në rrjetin e ujësjellësit. Inspektimi do bëhet në zonën e Prishtinës, Fushë-Kosovës, Drenasit, Shtimes, Lipjanit, Podujevës, Graçanicës dhe Obiliqit.

“Kjo dukuri vështirëson furnizimin me ujë gjatë muajve dhe viteve në vazhdim, prandaj kërkojmë nga të gjithë konsumatorët të na lajmërojnë për çdo keqpërdorues që hasin dhe çdo informacion nga ana e tyre do te jetë anonim”, ka thënë KRU-ja.