Arbëri

BE-ja e SHBA-ja synojnë të forcojnë angazhimin në dialogun Kosovë – Serbi

 

Bashkimi Evropian dhe SHBA-ja synojnë të forcojnë më tepër angazhimin në Ballkanin Perëndimor, përfshirë edhe nëpërmjet dialogut Kosovë – Serbi të ndihmuar nga BE-ja për normalizimin e marrëdhënieve mes dy vendeve.

Kështu thuhet në deklaratën e përbashkët mes BE-së e SHBA-së të lëshuar pas takimit të krerëve të BE-së në Bruksel me presidentin e SHBA-së, Joe Biden.